Hva er phpBB?
phpBB er et program for deg som ønsker å ha et diskusjonsforum, enten det er snakk om et privat eller profesjonelt nettsted. Fordelen med phpBB er at det er basert på åpen kildekode, noe som vil si at alle får bruke det gratis; ingen abonnementsavgift eller restriksjoner i forhold til endringer. Du kan gjøre hva du vil, og tro oss: det er det mange som gjør. Dersom du begynner å bruke phpBB vil du fort merke at det finnes utallige variasjonsmuligheter.

phpBB har allerede eksistert i flere år. Programmet utvikles internasjonalt med hjelpere fra hele verden. Det arbeides kontinuerlig med profesjonelt kvalitetsdesign, sikkerhet, flerspråklighet, databasestøtte for ulike databasemoduler osv. phpBB har lav brukerterskel.

phpBB er basert på PHP, et av de raskest voksende skriptspråkene på internett som igjen gjør dette forumet til et av de beste tilgjengelig på markedet.

phpBB på norsk er stadig under utvikling. Mange frivillige sjeler arbeider med å forbedre phpBB sin norske versjon. Du finner også phpBB i begge norske målformer, bokmål og nynorsk. Siden phpBB sin norske variant opprinnelig ble laget for flere år siden er vi hele tiden i gang med å gjennomgå språkfilene med tanke på å forbedre norsken. Dette arbeidet kan også du delta i, dersom du er sikker i din norsk...Ta deg en tur i forumene på phpBB.no og bli med i diskusjonen og utviklingen av phpBB på norsk.

Du lurer kanskje på hvorfor du finner denne informasjonen om phpBB her? Det er fordi phpBB er et bra prosjekt som støtter opp om grunnideen bak internett, nemlig at mange går sammen og utvikler noe gratis som alle igjen kan videreutvikle slik at det passer ens egne behov. Dette nettstedet støtter opp om denne tanken og vil gjerne at andre tar del. Vårt nettsted gir derfor noen få kilobytes av vårt webhotell for å øke phpBB sin popularitet.

Dersom du har littebittegrann plass å avse kan du godt bruke denne html-fila til å gjøre det samme. Bildene på denne side ligger på phpBB sin server og tar ikke opp noen plass på ditt webhotell. Hvis du er fornøyd med phpBB er det også kjekt om ditt nettsted linker til denne undersiden fra hovedsiden eller en annen side.

Dersom du høyreklikker på denne linken og velger "Lagre mål som..." får du lastet ned hele html-koden til denne siden.

Du kan også laste ned den lille html-fila som .zip-fil hvis du ønsker det.

Besøk phpBB.no
© Copyright 2004 phpBB.no